Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517
Title: Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни
Other Titles: Adaptation of the restaurant business to wartime operations
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: ресторанний бізнес
умови війни
адаптація
restaurant business
war conditions
adaptation
Issue Date: 2024
Citation: Паска М. З. Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни / Паска М. З. // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (16 трав. 2024 р.). – Луцьк, 2024. – С. 10–12.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Paska.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.