Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36516
Назва: Моніторинг меню у концептуальних закладах міста Львова
Інші назви: Menu monitoring in conceptual restaurants in Lviv
Автори: Левків, Соломія-Марія
Паска, Марія
Levkiv, Solomiia-Mariia
Paska, Mariia
Ключові слова: моніторинг меню
концептуальні заклади
Львів
menu monitoring
conceptual establishments
Lviv
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Левків С.-М. Моніторинг меню у концептуальних закладах міста Львова / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 3. – Р. 298.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета: провести порівняльну оцінку меню у концептуальних закладах м. Львова. Objective: to conduct a comparative evaluation of menus in conceptual restaurants in Lviv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36516
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska.pdf320.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.