Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Title: | Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук |
Other Titles: | Taste properties of pig meat depending on the influence of essential chelating compounds |
Authors: | Паска, Марія Хромова, Мар’яна Paska, Mariia Khromova, Mariana |
Keywords: | м’ясо свиней смакові властивості есенціальні хелатні сполуки taste properties essential chelating compounds pig meat |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Паска М. З. Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук / Паска М. З., Хромова М. В. // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (18 верес. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 19–20. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska M.Z.Khromova M.V.pdf | 554.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.