Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Назва: | Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук |
Інші назви: | Taste properties of pig meat depending on the influence of essential chelating compounds |
Автори: | Паска, Марія Хромова, Мар’яна Paska, Mariia Khromova, Mariana |
Ключові слова: | м’ясо свиней смакові властивості есенціальні хелатні сполуки taste properties essential chelating compounds pig meat |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук / Паска М. З., Хромова М. В. // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (18 верес. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 19–20. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Paska M.Z.Khromova M.V.pdf | 554.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.