Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Назва: Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук
Інші назви: Taste properties of pig meat depending on the influence of essential chelating compounds
Автори: Паска, Марія
Хромова, Мар’яна
Paska, Mariia
Khromova, Mariana
Ключові слова: м’ясо свиней
смакові властивості
есенціальні хелатні сполуки
taste properties
essential chelating compounds
pig meat
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Паска М. З. Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук / Паска М. З., Хромова М. В. // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (18 верес. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 19–20.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska M.Z.Khromova M.V.pdf554.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.