Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36511
Назва: Товарознавча характеристика м’яса свиней за корекції сполуками заліза
Інші назви: Commodity characterization of pig meat after correction with iron compounds
Автори: Паска, Марія
Хромова, Мар’яна
Paska, Mariia
Khromova, Mariana
Ключові слова: товарознавство
якість
площа «м’язового вічка»
свині
м’ясо
хелати
залізо
калорійність
commodity science
quality management
iron
pigs
meat
chelates
caloric content
muscle eye area
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Паска М. Товарознавча характеристика м’яса свиней за корекції сполуками заліза / Паска Марія, Хромова Мар’яна // Еконміка та суспільство. – 2024. – Вип. 66. – С. 1–4. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-89
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням сьогодення, де в умовах конкуренції ринку саме якість продукту є найважливішим фактором та безперечною основою для успіху виробника. Основне завдання – не тільки підвищити обсяг виробництва, але і якість продуктів харчування, що характеризується оптимальною фізіологічною корисністю та відповідає нормальним потребам організму людини. Наведено порівняльний вплив різних сполук заліза на товарознавчі якості м’яса свиней (калорійність і площа «м’язового вічка»). Кращі дані одержано за корекції раціону хелатними сполуками заліза. The article is devoted to topical issues of today, where, in a competitive market, product quality is the most important factor and the undisputed basis for a manufacturer's success. The main task is not only to to increase the volume of production, but also the quality of food products characterized by optimal physiological usefulness and meeting the normal needs of the human body. The comparative effect of of different iron compounds on the commercial qualities of pig meat (caloric content and muscle eye area). The best data were obtained when the diet was supplemented with chelated iron compounds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36511
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska M..pdf283.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.