Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Title: Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення
Other Titles: Implementation of the 5S system in the restaurant business: challenges and realities of today
Authors: Калник, Олег
Паска, Марія
Kalnyk, Oleh
Paska, Mariia
Keywords: ресторанний бізнес
система 5S
економічні тенденції
restaurant business
5S system
economic trends
Issue Date: 10-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Калник О. Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення / Олег Калник, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 144–146.
Abstract: Мета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Kalnyk.pdf201.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.