Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калник, Олег | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Kalnyk, Oleh | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-06T08:29:22Z | - |
dc.date.available | 2024-09-06T08:29:22Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-10 | - |
dc.identifier.citation | Калник О. Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення / Олег Калник, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 144–146. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421 | - |
dc.description.abstract | Мета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | система 5S | uk_UA |
dc.subject | економічні тенденції | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | 5S system | uk_UA |
dc.subject | economic trends | uk_UA |
dc.title | Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення | uk_UA |
dc.title.alternative | Implementation of the 5S system in the restaurant business: challenges and realities of today | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleh Kalnyk.pdf | 201.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.