Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Назва: Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення
Інші назви: Implementation of the 5S system in the restaurant business: challenges and realities of today
Автори: Калник, Олег
Паска, Марія
Kalnyk, Oleh
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанний бізнес
система 5S
економічні тенденції
restaurant business
5S system
economic trends
Дата публікації: 10-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Калник О. Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення / Олег Калник, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 144–146.
Короткий огляд (реферат): Мета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleh Kalnyk.pdf201.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.