Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Назва: | Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення |
Інші назви: | Implementation of the 5S system in the restaurant business: challenges and realities of today |
Автори: | Калник, Олег Паска, Марія Kalnyk, Oleh Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанний бізнес система 5S економічні тенденції restaurant business 5S system economic trends |
Дата публікації: | 10-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Калник О. Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення / Олег Калник, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 144–146. |
Короткий огляд (реферат): | Мета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleh Kalnyk.pdf | 201.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.