Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-06T07:19:33Z | - |
dc.date.available | 2024-09-06T07:19:33Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-10 | - |
dc.identifier.citation | Радзімовська О. Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 155–157. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – дегустаційне оцінювання сирів: «Верде», «Годз», сиру із чорним трюфелем, «Лісової пісні», «Літнього з афинами», «Світан- ку», «Говерли», сиру Монастирського виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» за п’ятибальною шкалою. The purpose of the study is to evaluate cheeses by tasting: “Verde, Godz, cheese with black truffle, “Forest Song”, “Summer with Athens”, “Svitan “Svitanok”, ‘Hoverla’, cheese made by the Monastyrsky family cheese factory “Pumpkin Paradise on a five-point scale. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сироварня «Гарбузовий рай» | uk_UA |
dc.subject | ресторанний тур Львівщини | uk_UA |
dc.subject | дегустаційна оцінка сирів | uk_UA |
dc.subject | Pumpkin Paradise cheese factory | uk_UA |
dc.subject | restaurant tour of Lviv region | uk_UA |
dc.subject | cheese tasting | uk_UA |
dc.title | Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини | uk_UA |
dc.title.alternative | Tasting evaluation of cheeses produced by the family cheese factory “Pumpkin Paradise” at the location of the restaurant tour in Lviv region | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olha Radzimovska.pdf | 231.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.