Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417
Назва: Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини
Інші назви: Tasting evaluation of cheeses produced by the family cheese factory “Pumpkin Paradise” at the location of the restaurant tour in Lviv region
Автори: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariia
Ключові слова: сироварня «Гарбузовий рай»
ресторанний тур Львівщини
дегустаційна оцінка сирів
Pumpkin Paradise cheese factory
restaurant tour of Lviv region
cheese tasting
Дата публікації: 10-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Радзімовська О. Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 155–157.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – дегустаційне оцінювання сирів: «Верде», «Годз», сиру із чорним трюфелем, «Лісової пісні», «Літнього з афинами», «Світан- ку», «Говерли», сиру Монастирського виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» за п’ятибальною шкалою. The purpose of the study is to evaluate cheeses by tasting: “Verde, Godz, cheese with black truffle, “Forest Song”, “Summer with Athens”, “Svitan “Svitanok”, ‘Hoverla’, cheese made by the Monastyrsky family cheese factory “Pumpkin Paradise on a five-point scale.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olha Radzimovska.pdf231.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.