Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417
Назва: | Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини |
Інші назви: | Tasting evaluation of cheeses produced by the family cheese factory “Pumpkin Paradise” at the location of the restaurant tour in Lviv region |
Автори: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія Radzimovska, Olha Paska, Mariia |
Ключові слова: | сироварня «Гарбузовий рай» ресторанний тур Львівщини дегустаційна оцінка сирів Pumpkin Paradise cheese factory restaurant tour of Lviv region cheese tasting |
Дата публікації: | 10-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Радзімовська О. Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 155–157. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – дегустаційне оцінювання сирів: «Верде», «Годз», сиру із чорним трюфелем, «Лісової пісні», «Літнього з афинами», «Світан- ку», «Говерли», сиру Монастирського виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» за п’ятибальною шкалою. The purpose of the study is to evaluate cheeses by tasting: “Verde, Godz, cheese with black truffle, “Forest Song”, “Summer with Athens”, “Svitan “Svitanok”, ‘Hoverla’, cheese made by the Monastyrsky family cheese factory “Pumpkin Paradise on a five-point scale. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olha Radzimovska.pdf | 231.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.