Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290
Назва: Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу
Інші назви: Formation of an effective corporate management system in restaurant business establishments
Автори: Дрозд, Яна
Drozd, Yana
Ключові слова: корпоративне управління
корпоративна культура
стратегія
ресторанний бізнес
впровадження
інновації
corporate management
strategy
corporate culture
restaurant business
implementation
innovation
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дрозд Я. В. Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Дрозд Яна Володимирівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)
Серія/номер: бакалаврські роботи;
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Drozd Yana.pdf420.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.