Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290
Title: | Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Formation of an effective corporate management system in restaurant business establishments |
Authors: | Дрозд, Яна Drozd, Yana |
Keywords: | корпоративне управління корпоративна культура стратегія ресторанний бізнес впровадження інновації corporate management strategy corporate culture restaurant business implementation innovation |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Дрозд Я. В. Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Дрозд Яна Володимирівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу) |
Series/Report no.: | бакалаврські роботи; |
Abstract: | Мета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Drozd Yana.pdf | 420.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.