Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36288
Назва: Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи
Інші назви: Improving the process of staff motivation in restaurant business establishments in crisis conditions
Автори: Вовчок, Рената
Vovchok, Renata
Ключові слова: мотивація персоналу
криза
заклади ресторанного бізнесу
війна
інноваційні методи мотивації
staff motivation
restaurant business establishments
innovative methods of motivation
crisis
war
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Вовчок Р. М. Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Вовчок Рената Михайлівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 60 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)
Серія/номер: бакалаврські роботи;
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу організації роботи щодо мотивації персоналу на підприємстві сфери гостинності та запропонувати механізм формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства. The purpose of the qualification work is to conduct an analysis of the organization of work in relation to motivation of personnel in the hospitality industry and to propose a mechanism formation of the labor motivation system in enterprise management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36288
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vovchok Renata.pdf392.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.