Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36288
Title: Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи
Other Titles: Improving the process of staff motivation in restaurant business establishments in crisis conditions
Authors: Вовчок, Рената
Vovchok, Renata
Keywords: мотивація персоналу
криза
заклади ресторанного бізнесу
війна
інноваційні методи мотивації
staff motivation
restaurant business establishments
innovative methods of motivation
crisis
war
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Вовчок Р. М. Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Вовчок Рената Михайлівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 60 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)
Series/Report no.: бакалаврські роботи;
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу організації роботи щодо мотивації персоналу на підприємстві сфери гостинності та запропонувати механізм формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства. The purpose of the qualification work is to conduct an analysis of the organization of work in relation to motivation of personnel in the hospitality industry and to propose a mechanism formation of the labor motivation system in enterprise management.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36288
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vovchok Renata.pdf392.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.