Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНадал, Костянтин-
dc.contributor.authorNadal, Kostiantyn-
dc.date.accessioned2024-07-10T05:55:10Z-
dc.date.available2024-07-10T05:55:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНадал К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Надал Костянтин Юрійович ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 53 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286-
dc.description.abstractНаукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesбакалаврська робота;-
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectстратегияuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectзаклади готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant business establishmentsuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk_UA
dc.title.alternativeWays of increasing the competitiveness of the hotel and restaurant business in Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nadal K. Yu..pdf380.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.