Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Інші назви: | Ways of increasing the competitiveness of the hotel and restaurant business in Ukraine |
Автори: | Надал, Костянтин Nadal, Kostiantyn |
Ключові слова: | конкуренція конкурентоспроможність стратегия конкурентні переваги заклади готельно-ресторанного бізнесу competition competitiveness strategy competitive advantages hotel and restaurant business establishments |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Надал К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Надал Костянтин Юрійович ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 53 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу) |
Серія/номер: | бакалаврська робота; |
Короткий огляд (реферат): | Наукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286 |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврські роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nadal K. Yu..pdf | 380.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.