Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Інші назви: Ways of increasing the competitiveness of the hotel and restaurant business in Ukraine
Автори: Надал, Костянтин
Nadal, Kostiantyn
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
стратегия
конкурентні переваги
заклади готельно-ресторанного бізнесу
competition
competitiveness
strategy
competitive advantages
hotel and restaurant business establishments
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Надал К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Надал Костянтин Юрійович ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 53 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)
Серія/номер: бакалаврська робота;
Короткий огляд (реферат): Наукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nadal K. Yu..pdf380.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.