Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Title: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Other Titles: | Ways of increasing the competitiveness of the hotel and restaurant business in Ukraine |
Authors: | Надал, Костянтин Nadal, Kostiantyn |
Keywords: | конкуренція конкурентоспроможність стратегия конкурентні переваги заклади готельно-ресторанного бізнесу competition competitiveness strategy competitive advantages hotel and restaurant business establishments |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Надал К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Надал Костянтин Юрійович ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 53 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу) |
Series/Report no.: | бакалаврська робота; |
Abstract: | Наукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok". |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nadal K. Yu..pdf | 380.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.