Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36276
Назва: Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття
Інші назви: The main trends in the development of the restaurant industry in the Lviv region at the beginning of the 21st century
Автори: Бурдаш, Андрій
Скабара, Роман
Burdash, Andrii
Skabara, Roman
Ключові слова: ресторан
ресторанне господарство
туризм
туристична індустрія
restaurant
tourism
restaurant business
tourist industry
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Бурдаш А. Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття / Андрій Бурдаш, Роман Скабара // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 23–25.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було встановлення основних тенденцій і закономірностей розвитку ресторанного господарства, виявлення впливу головних чинників на його сучасний стан і перспективи розвитку в Львівській області, запропонувати рекомендації щодо вдосконалення співпраці з туристичною галуззю; для цього ми використали статистичну інформацію Головного управління статистики у Львівській області. The purpose of the study was to establish the main trends and regularities of the development of the restaurant industry, to identify the influence of the main factors on its current state and development prospects in the Lviv region, to offer recommendations for improving cooperation with the tourism industry; for this, we used the statistical information of the Main Department of Statistics in the Lviv Region.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36276
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andrii Burdash.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.