Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Назва: | Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції |
Інші назви: | Innovative approaches to the organization of consumption of restaurant products |
Автори: | Васільєва, Вікторія Сильчук, Тетяна Vasilieva, Viktoriia Sylchuk, Tetiana |
Ключові слова: | інновація фламбування споживання обслуговування ресторанна продукція innovation consumption service flambéing restaurant products |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Васільєва В. Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції / Вікторія Васільєва, Тетяна Сильчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 26–28. |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Vasilieva.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.