Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Назва: Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції
Інші назви: Innovative approaches to the organization of consumption of restaurant products
Автори: Васільєва, Вікторія
Сильчук, Тетяна
Vasilieva, Viktoriia
Sylchuk, Tetiana
Ключові слова: інновація
фламбування
споживання
обслуговування
ресторанна продукція
innovation
consumption
service
flambéing
restaurant products
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Васільєва В. Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції / Вікторія Васільєва, Тетяна Сильчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 26–28.
Короткий огляд (реферат): Дослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viktoriia Vasilieva.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.