Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36266
Назва: | Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові |
Інші назви: | Ways of promoting a restaurant product using SMM on the example of the "Altbier" restaurant in the city of Kharkiv |
Автори: | Кубло, Неля Кащавцева, Лариса Михайлов, Богдан Kublo, Nelia Kashchavtseva, Larysa Mykhailov, Bohdan |
Ключові слова: | реклама SMM маркетингові комунікації просування ресторанна індустрія соціальний медіа маркетинг моніторинг advertising promotion monitoring SMM social media marketing marketing communications restaurant industry |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кубло Н. Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові / Неля Кубло, Лариса Кащавцева, Богдан Михайлов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 55–60. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36266 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nelia Kublo.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.