Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Title: Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»
Other Titles: Conceptual foundations of the development of new formats of restaurant establishments using the example of "Wine and Meat"
Authors: Левків, Соломія-Марія
Паска, Марія
Levkiv, Solomiia-Mariia
Paska, Mariia
Keywords: ресторанний бізнес
розвиток
нові формати
restaurant business
development
new formats
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66.
Abstract: Метою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomiia-Mariia Levkiv.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.