Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Назва: Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»
Інші назви: Conceptual foundations of the development of new formats of restaurant establishments using the example of "Wine and Meat"
Автори: Левків, Соломія-Марія
Паска, Марія
Levkiv, Solomiia-Mariia
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанний бізнес
розвиток
нові формати
restaurant business
development
new formats
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Левків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Solomiia-Mariia Levkiv.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.