Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Назва: | Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» |
Інші назви: | Conceptual foundations of the development of new formats of restaurant establishments using the example of "Wine and Meat" |
Автори: | Левків, Соломія-Марія Паска, Марія Levkiv, Solomiia-Mariia Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанний бізнес розвиток нові формати restaurant business development new formats |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Левків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Solomiia-Mariia Levkiv.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.