Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36263
Title: Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства
Other Titles: Analysis of the procedure for organizing celebrations and banquets in hotel enterprises
Authors: Мальчин, Уляна
Боднар, Роман
Графська, Орислава
Malchyn, Uliana
Bodnar, Roman
Hrafska, Oryslava
Keywords: урочистість
бенкет
організація
готельне господарство
celebration
organization
banquet
hotel management
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Мальчин У. Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства / Уляна Мальчин, Роман Боднар, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 67–69.
Abstract: Організація банкетів в підприємствах готельного господарства - це процес планування, координації і проведення різноманітних заходів та застільних обідів для гостей, які можуть бути корпоративними подіями, весіллями, ювілеями або іншими святковими випадками. The organization of banquets in hotel enterprises is the process of planning, coordinating and holding various events and dinners for guests, which can be corporate events, weddings, anniversaries or other festive occasions.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36263
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uliana Malchyn.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.