Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36263
Назва: Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства
Інші назви: Analysis of the procedure for organizing celebrations and banquets in hotel enterprises
Автори: Мальчин, Уляна
Боднар, Роман
Графська, Орислава
Malchyn, Uliana
Bodnar, Roman
Hrafska, Oryslava
Ключові слова: урочистість
бенкет
організація
готельне господарство
celebration
organization
banquet
hotel management
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Мальчин У. Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства / Уляна Мальчин, Роман Боднар, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 67–69.
Короткий огляд (реферат): Організація банкетів в підприємствах готельного господарства - це процес планування, координації і проведення різноманітних заходів та застільних обідів для гостей, які можуть бути корпоративними подіями, весіллями, ювілеями або іншими святковими випадками. The organization of banquets in hotel enterprises is the process of planning, coordinating and holding various events and dinners for guests, which can be corporate events, weddings, anniversaries or other festive occasions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36263
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uliana Malchyn.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.