Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36262
Назва: | Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті |
Інші назви: | The main trends in the development of the hotel and restaurant business in Prykarpattia |
Автори: | Марчук, Дмитро Качала, Софія Marchuk, Dmytro Kachala, Sofiia |
Ключові слова: | туризм ресторанний бізнес регіон туристичні маршрути туристично-рекреаційна інфраструктура tourism tourist routes restaurant business tourist and recreational infrastructure region |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Марчук Д. Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті / Дмитро Марчук, Софія Качала // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 70–72. |
Короткий огляд (реферат): | У даній роботі проаналізовано актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглядаються основні перспективи розвитку готельно-ресторанної справи та туризму. Запропоновано можливі шляхи щодо вирішення проблем. This paper analyzes the current problems of hotel and restaurant business development. The main prospects for the development of the hotel and restaurant business and tourism are considered. Possible ways to solve problems are proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36262 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dmytro Marchuk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.