Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36262
Назва: Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті
Інші назви: The main trends in the development of the hotel and restaurant business in Prykarpattia
Автори: Марчук, Дмитро
Качала, Софія
Marchuk, Dmytro
Kachala, Sofiia
Ключові слова: туризм
ресторанний бізнес
регіон
туристичні маршрути
туристично-рекреаційна інфраструктура
tourism
tourist routes
restaurant business
tourist and recreational infrastructure
region
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Марчук Д. Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті / Дмитро Марчук, Софія Качала // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 70–72.
Короткий огляд (реферат): У даній роботі проаналізовано актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглядаються основні перспективи розвитку готельно-ресторанної справи та туризму. Запропоновано можливі шляхи щодо вирішення проблем. This paper analyzes the current problems of hotel and restaurant business development. The main prospects for the development of the hotel and restaurant business and tourism are considered. Possible ways to solve problems are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36262
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dmytro Marchuk.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.