Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259
Назва: Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану
Інші назви: Innovative ways of using the production premises of the restaurant
Автори: Петришин, Наталія
Удворгелі, Лариса
Petryshyn, Nataliia
Udvorheli, Larysa
Ключові слова: новаторські напрямки
заготівельні цехи
доготівельні цехи
innovative directions
procurement shops
finishing shops
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану / Наталія Петришин, Лариса Удворгелі // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 78–79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Petryshyn.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.