Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258
Назва: Особливості національної гостинності та кухні України
Інші назви: Peculiarities of national hospitality and cuisine of Ukraine
Автори: Пияківська, Данна
Мандрик, Василь
Pyiakivska, Danna
Mandryk, Vasyl
Ключові слова: українська кухня
традиції
гостинність
Ukrainian cuisine
traditions
hospitality
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пияківська Д. Особливості національної гостинності та кухні України / Данна Пияківська, Василь Мандрик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 80–83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Danna Pyiakivska.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.