Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36257
Назва: Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі
Інші назви: Local cuisine: a modern trend in the restaurant business
Автори: Постова, Валентина
Postova, Valentyna
Ключові слова: локальна кухня
ресторанний бізнес
автентичність
local cuisine
restaurant business
authenticity
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Постова В. Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі / Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 84–86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36257
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Valentyna Postova.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.