Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255
Назва: | Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів |
Інші назви: | Possibilities of professional tasting contests in improving food products, promoting suppliers, increasing loyalty of partners |
Автори: | Сініціна, Олена Sinitsina, Olena |
Ключові слова: | дегустаційний конкурс харчові продукти оцінка якості tasting competition food products quality assessment |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сініціна О. Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів / Олена Сініціна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 90–92. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olena Sinitsina.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.