Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Назва: | Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід |
Інші назви: | Greening of the hotel and restaurant business: European and domestic experience |
Автори: | Хайнос, Надія Ковтун, Аліна Шаран, Лариса Khainos, Nadiia Kovtun, Alina Sharan, Larysa |
Ключові слова: | екологізація харчові відходи підприємства гостинності енергоощадження водозбереження greening water saving hospitality enterprises food waste energy saving |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Хайнос Н. Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід / Надія Хайнос, Аліна Ковтун, Лариса Шаран // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 108–110. |
Короткий огляд (реферат): | Метою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nadiia Khainos.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.