Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Назва: Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід
Інші назви: Greening of the hotel and restaurant business: European and domestic experience
Автори: Хайнос, Надія
Ковтун, Аліна
Шаран, Лариса
Khainos, Nadiia
Kovtun, Alina
Sharan, Larysa
Ключові слова: екологізація
харчові відходи
підприємства гостинності
енергоощадження
водозбереження
greening
water saving
hospitality enterprises
food waste
energy saving
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Хайнос Н. Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід / Надія Хайнос, Аліна Ковтун, Лариса Шаран // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 108–110.
Короткий огляд (реферат): Метою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nadiia Khainos.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.