Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36247
Назва: Удосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барах
Інші назви: Improvement of a personalized approach to guest service in bars
Автори: Шевченко, Ілля
Пушка, Ольга
Shevchenko, Illia
Pushka, Olha
Ключові слова: персоналізація
персонал
бар
обслуговування
personalization
staff
bar
service
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Шевченко І. Удосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барах / Ілля Шевченко, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 114–116.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження персоналізованого підходу до обслуговування гостей у барах. The purpose of the work is to research a personalized approach to guest service in bars.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36247
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Illia Shevchenko.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.