Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36244
Назва: | Створення клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів |
Інші назви: | Creation of a client-oriented organizational structure of the hotel based on business processes |
Автори: | Шерстюк, Роман Летун, Олександр |
Ключові слова: | індустрія гостинності клієнтоорієнтована організаційна структура внутрішній маркетинг бізнес-процеси корпоративна культура hospitality industry corporate culture internal marketing customer-oriented organizational structure business processes |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Шерстюк Р. Створення клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів / Роман Шерстюк, Олександр Летун // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 124–127. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є поглиблення методологічного підґрунтя та розробка практичних рекомендацій в контексті клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів. The purpose of the study is to deepen the methodological basis and develop practical recommendations in the context of the client-oriented organizational structure of the hotel based on business processes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36244 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roman Sherstiuk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.