Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасилиха, Вікторія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorVasylykha, Viktoriia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-03T11:33:19Z-
dc.date.available2024-07-03T11:33:19Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationВасилиха В. Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT» / Вікторія Василиха, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 131–133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36242-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзаклади індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjecthospitality industry establishmentsuk_UA
dc.subjectconceptuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleФункціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT»uk_UA
dc.title.alternativeFunctioning of restaurant establishments at hotels on the example of "NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Vasylykha.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.