Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36242
Назва: Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT»
Інші назви: Functioning of restaurant establishments at hotels on the example of "NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT"
Автори: Василиха, Вікторія
Паска, Марія
Vasylykha, Viktoriia
Paska, Mariia
Ключові слова: заклади індустрії гостинності
концепція
ресторан
hospitality industry establishments
concept
restaurant
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Василиха В. Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT» / Вікторія Василиха, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 131–133.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36242
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viktoriia Vasylykha.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.