Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36242
Назва: | Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT» |
Інші назви: | Functioning of restaurant establishments at hotels on the example of "NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT" |
Автори: | Василиха, Вікторія Паска, Марія Vasylykha, Viktoriia Paska, Mariia |
Ключові слова: | заклади індустрії гостинності концепція ресторан hospitality industry establishments concept restaurant |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Василиха В. Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT» / Вікторія Василиха, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 131–133. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36242 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Vasylykha.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.