Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Назва: | Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House |
Інші назви: | Theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant |
Автори: | Калник, Олег Паска, Марія Петришин, Наталія Kalnyk, Oleh Paska, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Ключові слова: | ресторанний бізнес індустрія гостинності 5S Ribs House restaurant business hospitality industry 5S Ribs House |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Калник О. Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 137–138. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleh Kalnyk.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.