Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Назва: Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House
Інші назви: Theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant
Автори: Калник, Олег
Паска, Марія
Петришин, Наталія
Kalnyk, Oleh
Paska, Mariia
Petryshyn, Nataliia
Ключові слова: ресторанний бізнес
індустрія гостинності
5S
Ribs House
restaurant business
hospitality industry
5S
Ribs House
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Калник О. Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 137–138.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleh Kalnyk.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.