Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36238
Назва: | Особливості планування ключових результатів готельного підприємства в ринкових умовах |
Інші назви: | Peculiarities of planning key results of a hotel enterprise in market conditions |
Автори: | Найко, Соломія Удуд, Іванна Naiko, Solomiia Udud, Ivanna |
Ключові слова: | готельна індустрія планування ключові результати діяльності світові готельні бренди hotel industry global hotel brands planning key performance indicators |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Найко С. Особливості планування ключових результатів готельного підприємства в ринкових умовах / Соломія Найко, Іванна Удуд // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 142–144. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36238 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Solomiia Naiko.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.