Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237
Назва: | «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація |
Інші назви: | "Uglyancha" - an authentic dish in the "Boykivska gostyna" restaurant: introduction and popularization |
Автори: | Німець, Андрій Паска, Марія Петришин, Наталія Nimets, Andrii Paska, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Ключові слова: | автентична кухня популяризація технологія «вуглянча» authentic cuisine technology popularization "coal" |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Німець А. «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 145–147. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Andrii Nimets.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.