Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236
Назва: Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat»
Інші назви: Consumer evaluation of author's dishes on the example of the restaurant establishment "Salalat"
Автори: Вовканич, Мар’ян
Паска, Марія
Vovkanych, Marian
Paska, Mariia
Ключові слова: авторські страви
ресторанна індустрія
споживча оцінка
signature dishes
consumer evaluation
restaurant industry
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Вовканич М. Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» / Мар’ян Вовканич, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 148–150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marian Vovkanych.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.