Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236
Назва: | Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» |
Інші назви: | Consumer evaluation of author's dishes on the example of the restaurant establishment "Salalat" |
Автори: | Вовканич, Мар’ян Паска, Марія Vovkanych, Marian Paska, Mariia |
Ключові слова: | авторські страви ресторанна індустрія споживча оцінка signature dishes consumer evaluation restaurant industry |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Вовканич М. Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» / Мар’ян Вовканич, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 148–150. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marian Vovkanych.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.