Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232
Назва: | Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system |
Інші назви: | Аналіз індустрії гостинності в контексті системи HoReCa |
Автори: | Riznyk, Anastasiia Tsyrulnikova, Vita |
Ключові слова: | HoReCa systems the field of hospitality strategic development martial law innovations системи HoReCa сфера гостинності стратегічний розвиток воєнний стан інновації |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Riznyk A. Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system / Anastasiia Riznyk, Vita Tsyrulnikova // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 158–160. |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of this study is to analyze the peculiarities of the HoReCa sector in modern realities and to identify the main principles of HoReCa development in the hospitality industry. Метою даного дослідження є аналіз особливостей сектору HoReCa в сучасних реаліях та визначення основних принципів розвитку HoReCa в індустрії гостинності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Riznyk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.