Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232
Title: Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system
Other Titles: Аналіз індустрії гостинності в контексті системи HoReCa
Authors: Riznyk, Anastasiia
Tsyrulnikova, Vita
Keywords: HoReCa systems
the field of hospitality
strategic development
martial law
innovations
системи HoReCa
сфера гостинності
стратегічний розвиток
воєнний стан
інновації
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Riznyk A. Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system / Anastasiia Riznyk, Vita Tsyrulnikova // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 158–160.
Abstract: The purpose of this study is to analyze the peculiarities of the HoReCa sector in modern realities and to identify the main principles of HoReCa development in the hospitality industry. Метою даного дослідження є аналіз особливостей сектору HoReCa в сучасних реаліях та визначення основних принципів розвитку HoReCa в індустрії гостинності.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiia Riznyk.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.