Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнтоненко, Артем-
dc.contributor.authorБровенко, Тетяна-
dc.contributor.authorAntonenko, Artem-
dc.contributor.authorBrovenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-07-03T09:12:22Z-
dc.date.available2024-07-03T09:12:22Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationАнтоненко А. Технологія функціональних десертних страв / Артем Антоненко, Тетяна Бровенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 161–164.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectапіпродуктиuk_UA
dc.subjectфункіональнийuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectdessertuk_UA
dc.subjectfunctionaluk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectapiproductsuk_UA
dc.titleТехнологія функціональних десертних стравuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of functional dessert dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artem Antonenko.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.