Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231
Назва: Технологія функціональних десертних страв
Інші назви: Technology of functional dessert dishes
Автори: Антоненко, Артем
Бровенко, Тетяна
Antonenko, Artem
Brovenko, Tetiana
Ключові слова: десерт
апіпродукти
функіональний
технологія
харчування
dessert
functional
technology
nutrition
apiproducts
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Антоненко А. Технологія функціональних десертних страв / Артем Антоненко, Тетяна Бровенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 161–164.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Artem Antonenko.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.