Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231
Title: | Технологія функціональних десертних страв |
Other Titles: | Technology of functional dessert dishes |
Authors: | Антоненко, Артем Бровенко, Тетяна Antonenko, Artem Brovenko, Tetiana |
Keywords: | десерт апіпродукти функіональний технологія харчування dessert functional technology nutrition apiproducts |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Антоненко А. Технологія функціональних десертних страв / Артем Антоненко, Тетяна Бровенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 161–164. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Artem Antonenko.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.