Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Назва: Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів
Інші назви: Freshwater aquaculture and waterfowl as promising ingredients for craft meat products
Автори: Божко, Наталія
Bozhko, Nataliia
Ключові слова: крафтові продукти
прісноводна аквакультура
м’ясо качки
craft products
freshwater aquaculture
duck meat
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Божко Н. Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів / Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 165–167.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було порівняльний аналіз функціонально-технологічних властивостей м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури з точки зору їх можливого поєднання в крафтових продуктах. The purpose of the research was a comparative analysis of the functional and technological properties of waterfowl meat and freshwater aquaculture from the point of view of their possible combination in craft products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Bozhko.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.