Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Назва: | Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів |
Інші назви: | Freshwater aquaculture and waterfowl as promising ingredients for craft meat products |
Автори: | Божко, Наталія Bozhko, Nataliia |
Ключові слова: | крафтові продукти прісноводна аквакультура м’ясо качки craft products freshwater aquaculture duck meat |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Божко Н. Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів / Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 165–167. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було порівняльний аналіз функціонально-технологічних властивостей м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури з точки зору їх можливого поєднання в крафтових продуктах. The purpose of the research was a comparative analysis of the functional and technological properties of waterfowl meat and freshwater aquaculture from the point of view of their possible combination in craft products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Bozhko.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.