Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228
Title: Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо”
Other Titles: Innovative approaches to the modern development of hospitality establishments on the example of the "Wine&Meat" restaurant
Authors: Гаврильченко, Марія
Петришин, Наталія
Havrylchenko, Mariia
Petryshyn, Nataliia
Keywords: слова
сфера гостинності
обслуговування
інновації
ресторан
words
service
hospitality
innovation
restaurant
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гаврильченко М. Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” / Марія Гаврильченко, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 171–172.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Havrylchenko.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.