Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калитовська, Юлія | - |
dc.contributor.author | Крупа, Оксана | - |
dc.contributor.author | Kalytovska, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Krupa, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T08:41:15Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T08:41:15Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Калитовська Ю. Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto / Юлія Калитовська, Оксана Крупа // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 173–175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | фудхол | uk_UA |
dc.subject | сільпо | uk_UA |
dc.subject | RESTO | uk_UA |
dc.subject | food hall | uk_UA |
dc.subject | silpo | uk_UA |
dc.subject | RESTO | uk_UA |
dc.title | Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto | uk_UA |
dc.title.alternative | The history of the establishment and principles of the food hall "Silpo" Resto | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kalytovska.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.