Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Назва: | Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto |
Інші назви: | The history of the establishment and principles of the food hall "Silpo" Resto |
Автори: | Калитовська, Юлія Крупа, Оксана Kalytovska, Yuliia Krupa, Oksana |
Ключові слова: | фудхол сільпо RESTO food hall silpo RESTO |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Калитовська Ю. Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto / Юлія Калитовська, Оксана Крупа // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 173–175. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kalytovska.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.