Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Назва: Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto
Інші назви: The history of the establishment and principles of the food hall "Silpo" Resto
Автори: Калитовська, Юлія
Крупа, Оксана
Kalytovska, Yuliia
Krupa, Oksana
Ключові слова: фудхол
сільпо
RESTO
food hall
silpo
RESTO
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Калитовська Ю. Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto / Юлія Калитовська, Оксана Крупа // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 173–175.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuliia Kalytovska.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.