Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226
Назва: Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub
Інші назви: Craft for HoReCa - assortment in the Milk pub restaurant
Автори: Карпишин, Кирило
Паска, Марія
Karpyshyn, Kyrylo
Paska, Mariia
Ключові слова: рафтова продукція
ресторанна індустрія
бренд
морозиво
shelf products
restaurant industry
brand
ice cream
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Карпишин К. Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub / Кирило Карпишин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 176–178.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyrylo Karpyshyn.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.