Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36224
Назва: | Дослідження показників якості збагаченого цукру похідними дикорослих рослин |
Інші назви: | Study of quality indicators of sugar enriched with derivatives of wild plants |
Автори: | Корнієнко, Дар’я Самілик, Марина Korniienko, Daria Samilyk, Maryna |
Ключові слова: | показник якості цукор дикорослі рослини quality indicator sugar wild plants |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Корнієнко Д. Дослідження показників якості збагаченого цукру похідними дикорослих рослин / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 182–184. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даного дослідження є розробити спосіб безвідходної переробки плодів бузини, калини та горобини, який включає такі етапи: миття, сортування, заморожування, дефростацію, осмотичну дегідратацію плодів, розділення частково зневоднених плодів та осмотичного розчину, сушіння плодів та подрібнення. The purpose of this study is to develop a method of waste-free processing of elder, viburnum and rowan fruits, which includes the following stages: washing, sorting, freezing, defrosting, osmotic dehydration of fruits, separation of partially dehydrated fruits and osmotic solution, drying of fruits and grinding. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36224 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Daria Korniienko.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.