Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36224
Назва: Дослідження показників якості збагаченого цукру похідними дикорослих рослин
Інші назви: Study of quality indicators of sugar enriched with derivatives of wild plants
Автори: Корнієнко, Дар’я
Самілик, Марина
Korniienko, Daria
Samilyk, Maryna
Ключові слова: показник якості
цукор
дикорослі рослини
quality indicator
sugar
wild plants
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Корнієнко Д. Дослідження показників якості збагаченого цукру похідними дикорослих рослин / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 182–184.
Короткий огляд (реферат): Метою даного дослідження є розробити спосіб безвідходної переробки плодів бузини, калини та горобини, який включає такі етапи: миття, сортування, заморожування, дефростацію, осмотичну дегідратацію плодів, розділення частково зневоднених плодів та осмотичного розчину, сушіння плодів та подрібнення. The purpose of this study is to develop a method of waste-free processing of elder, viburnum and rowan fruits, which includes the following stages: washing, sorting, freezing, defrosting, osmotic dehydration of fruits, separation of partially dehydrated fruits and osmotic solution, drying of fruits and grinding.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36224
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Daria Korniienko.pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.