Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36223
Назва: Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979»
Інші назви: Consumer characteristics of original dishes and drinks of the restaurant "Medivnya 1979"
Автори: Мальчин, Уляна
Запольська, Анеля
Тесля, Ольга
Malchyn, Uliana
Zapolska, Anelia
Teslia, Olha
Ключові слова: авторські страви
настоянки
ресторан
signature dishes
tinctures
restaurant
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Мальчин У. Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979» / Уляна Мальчин, Анеля Запольська, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 185–187.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є: охарактеризувати унікальні особливості та привабливість авторських страв і напоїв ресторану "Медівня 1979". Виділити основні елементи, які забезпечують високу споживчу цінність пропонованих страв і напоїв. The purpose of the work is: to describe the unique features and attractiveness of the author's dishes and drinks of the "Medivnya 1979" restaurant. Highlight the main elements that ensure high consumer value of the offered dishes and drinks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36223
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uliana Malchyn,.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.